BAHARLIK GÖMLEKLERİNİZ İLE FERAHLIĞI TENİNİZDE HİSSEDİN

BAHARLIK GÖMLEKLERİNİZ İLE FERAHLIĞI TENİNİZDE HİSSEDİN

Geçiş mevsimleri kıyafet seçimi konusunda bizi oldukça kararsız bırakan zamanlar olsa da aslında yine kıyafet seçimleri konusunda sınırsız da bir özgürlük tanımaktadırlar. Bunun sebebi bu mevsimlerin soğuk ve sıcağı bize eş zamanlı olarak sunmaları ve birkaç farklı kıyafetle kombin yapmak zorunda bırakmalarıdır. İlkbaharın bir geçiş mevsimi olması da şu sıralar hepimizi işte bu kararsız özgürlükle baş başa bırakmaya başladı. Ancak aslında sizi bu kadar da kararsız olmaya itmeyecek ve tam da bahar mevsimine uygun bir kıyafet bulunmakta. Bu kıyafet ne diye düşünüyorsanız sizi yormadan cevabını verelim, tabii ki baharlık gömlekler.

BAHARLIK GÖMLEKLER İLE TANIŞIN

Kulağa garip geliyor olsa da aslında her kıyafetin baharlık bir modeli muhakkak bulunmakta. Oldukça ilginç olan bu durumun ise aslında temelinde gayet mantıklı bir sebep yatmaktadır. Değişen mevsimler ve hava durumları ile beraber sürekli bir yenilik içerisinde olan kıyafetler ve dolaplarımız zamanla her mevsimde giyebileceğimiz belli başlı bir döngüye girmektedir. Ancak her ne kadar zorunlu gibi görünse de bu durum tamamen doğru değil.

Moda tasarımcıları kadınların soğuk havalarda dahi etek ve sıcak havalarda da ceket giyebilme isteklerine cevap bularak her mevsime göre değişen ve özellikleri farklılaşan kıyafetleri tasarladı. Bunun en büyük sebebi de kadınların favori parçalarından vazgeçmek zorunda kalmalarını engellemekti. Çünkü inkar edilse de sevilmeyen veya daha az sevilen bir kıyafet giymek zorunda olmak gün içerisindeki modumuzu etkileyerek mutsuz bir dönem geçirmememize sebep olabilmekte. Bu da maalesef etrafımızdaki çoğu kişiyi mutsuz veya tadı kaçık bir halde görmemize neden olabilmektedir. İşte bu ve bunun gibi sebeplerle üretimine başlanan geçiş mevsimleri kıyafetlerinden birisi de baharlık gömleklerdir.

Baharlık gömleklerin diğer gömleklerden farkı, çok daha ince yapılı bir kumaştan üretiliyor olmasına rağmen kışlık kıyafetlerin özelliklerini de tek bir bünyede barındırabiliyor olmasıdır. Bu durum baharlık gömleklerin hem sıcak hem de soğuk havalarda giyilebilmesine imkan tanıyarak, geçiş mevsimlerinin vazgeçilmez parçalarından birisi olmasına olanak tanır. Birçok farklı model ve formda karşımıza çıkan baharlık gömleklerin bunu başarabilmesinin sebebi de yine soğuk havalarda giyilebildiği gibi sıcak havalarda da giyilebilmesinden kaynaklanır.

HER TARZA UYGUN BİR BAHARLIK GÖMLEK

Baharlık gömlekler fonksiyonel olması sebebiyle birçok farklı model ve tarzda üretilebilmektedir. Öyle ki croplar ve t-shirtler yerine sıklıkla kullanılmaya başlanan baharlık gömlekler son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkar oldu. İşte sizler için derlediğimiz farklı tarzlara örnek olabilecek birkaç model:

Baharlık Crop Gömlekler

Baharlık gömlekler arasında son yıllarda en sık tercih edilen modellerden biri baharlık crop gömleklerdir. Son on yılın en trend modası olan crop model ile kadınların fazlasıyla aşina olduğu kıyafetlerden birisi olan gömleklerin bir araya getirilmesi ile oluşan bu tür bu sezon da sıklıkla göreceğimiz parçalardan birisi gibi duruyor.

Baharlık Bluz Gömlekler

Tıpkı baharlık crop gömlekler gibi aslında farklı iki tarzın bir araya getirilmesi ile oluşturulan yeni baharlık gömlek tarzlarından birisi de baharlık bluz gömleklerdir. Özellikle çalışan kadınların ofis ve iş hayatlarında vazgeçilmez parçalarından birisi olan baharlık bluz gömleklere siz de bir şans verebilirsiniz.

Baharlık Dekolteli Gömlekler

Dekolte feminen bir çağrışım yapması sebebiyle kadınların en çok sevdiği kıyafet detaylarından birisidir. Ancak dekoltenin gömlek ile birleştirilmesi akla en son gelecek şeylerden biriydi. Resmen yeni bir kıyafet olarak hayatımıza giren baharlık dekolteli gömlekler her kadının dolabında bulunması gereken nadide parçalardan birisidir.

Baharlık Klasik Gömlekler

Klasik gömlekler hepimizin bildiği ve fazlasıyla aşina olduğu kıyafetlerdir. Bununla birlikte asla modası geçmeyen ve geçmeyecek olan klasik gömlekler baharlık gömlek üretiminde de ilk üretilen parçadır. Günü kurtarmak için her zaman elimizin altında tuttuğumuz bu abartısız fakat şık parçalar trend listelerinde de her zamanki gibi yerini korumaya devam ediyor.

Baharlık Transparan Gömlekler

Son birkaç yıldır trend kıyafetler arasında en üst sıralarda yer alan tül ve transparan kıyafetlerin çeşitlenerek artmasıyla beraber baharlık transparan gömlekler de bu moda arasında kendine yer buldu. Neredeyse her kıyafet ile kombinlenilebilen ve he şık ortama giderken düşünmeden tercih edilebilen baharlık transparan gömlekler, farklı tarzlardan hoşlanan ve dikkat çekmeyi seven kadınlar için harika bir alternatiftir.

Baharlık Fonksiyonel Gömlekler

Fonksiyonel kavramının akla getirdiği ilk anlamıyla birebir örtüşen bu gömlekler şaşırtıcı bir kurnazlığa sahiptir. Geçiş mevsimlerinin bir soğuk bir sıcak havalarına uyum sağlayabilmesi için istenildiği zaman uzun kollu ve istenildiği zaman da omuzları açık bir şekilde kullanılabilen baharlık fonksiyonel gömlekler sıra dışı tarzıyla göz dolduran bir forma sahiptir. Siz de kıyafetleriniz konusunda şaşırtıcı olmayı seven kadınlardansanız baharlık fonksiyonel gömleklerin tam olarak size hitap ettiğini söyleyebiliriz.
Etiketler: Blog
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR