ELBİSE TERCİHİNDE EZBERLERİ BOZUN!

ELBİSE TERCİHİNDE EZBERLERİ BOZUN!

ELBİSELERDE FARK YARATMA TÜYOLARI

Artık iyice sıradanlaşan elbise modellerinden ziyade farklı modelleri hayatınıza alma zamanı geldi. ‘Yeni bir şeyler denemeye çekiniyorum.’ veya  ‘Göz önünde olmak bana göre değil.’ diyenlerdenseniz korkmanıza hiç gerek yok. Çünkü burada kasttetiğimiz farklılık aslında alışkın olduğunuz elbise modellerine getirilen ufak tefek yenilikler ve bu yenilik getirilmiş elbiselerin hangi kombinlerle birleştirildiğinde fark yaratacakları.

Midi Boy Elbise Asilliği

Görmeye oldukça aşina olduğumuz diz hizası veya ayak bileklerinden biten elbise boyları yerine tercih edeceğiniz midi boy elbiselerle çok daha şık ve asil bir görüntü sergilerken tarzınızdaki farklılıkla da insanları şaşırtabilirsiniz. Midi boy elbiseleri öne çıkartan parçalar genellikle altına giyilen ve elbise boyuna çok yakın bir hizada biten çizmelerdir. Gideceğiniz ortama en uygun çizme ve midi elbise beraberliğine karar verdikten sonra bu asilliğin beğenilmeme ihtimali kalmayacak.

Beklenmedik Dekolteler

Dekolte denildiği zaman neredeyse herkesin aklına ya göğüs ya da bacak dekoltesi gelir. İşte bu yüzden elbisenizin beklenmedik bir yerinden vereceğiniz dekolteler ile herkesi şaşırtabilir ve insanları tarzınıza hayran edebilirsiniz. Son dönemlerin en gözde dekoltelilerinden biri olan bel dekolteli elbiseler bu tarz elbiselere verilebilecek en güzel örneklerden birisidir. Vücudu bel kısmındaki ufak dekoltesi haricinde tamamen örten bu elbiselerle kombinleyeceğiniz çoklu kolyeler, yüzükler ve beyaz spor ayakkabılarla beklenmedik tarzlara imzanızı atabilirsiniz.

Kararsız Şıklıklar

Kadınlarda en iyisini isteme duygusunun en ağır bastığı olaylardan biri şüphesiz kıyafet seçimleridir. Sırf bu duygu yüzünden iptal edilen planlar, karmaşık görüntüler ve mutsuz buluşmalar her kadının başına gelmiştir. İşte tam da böyle günlerde sizi en iyi yansıtacak ve farklı tarzınızla her yerde sizden söz ettirecek olan gömlek elbiseler veya ceket elbiselerle şimdi podyum şıklığını dolaplarınıza taşıyabilirsiniz. Ancak bu defa klasikleşmiş gömlek/ceket elbiselerden bahsetmiyoruz. Gömlek/ceket elbiselerin neredeyse tamamında esen o maskülen havayı tamamen bitirip feminen bir tarzla harmanlayan gömlek/ceket elbiselerin altına giyeceğiniz postallarla beraber zamansız şıklığınız yeni bir trende dönüşecek.

Transparan Hakimiyeti

Özellikle davet ve özel gecelerin parlayan yıldızlarından birisi olan transparan kıyafetlerden vazgeçemiyor fakat farklı bir bakış açısı getirmek istiyorsanız yarı transparan fütüristik elbiseler için dolabınızda yer açma zamanınız geldi demektir. Yarı transparan olmasından dolayı farklı kumaş türlerini de birleştiren bu elbiseler fazla takı ve makyaj gerektirmezler. Ancak şaşırtıcı bir şekilde ağır makyaj ve takıyı da kaldırabilir ve kötü bir görüntü sergilemezler. Altına giyeceğiniz uzun ve ince topuklu stilettolarla bir manken gibi görüneceğiniz, sıradanlıktan oldukça uzak olan yarı transparan elbiseler, ezber bozmak isteyen kadınlar için vazgeçilmez bir parça haline gelecek.

Etiketler: Blog
Ağustos 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR