BAHARIN GELİŞİNİ EN ŞIK TULUMLARINIZ İLE KARŞILAYIN

BAHARIN GELİŞİNİ EN ŞIK TULUMLARINIZ İLE KARŞILAYIN

Kadınların değişen mevsimlere en kolay şekilde adapte olmalarını sağlayan şey, bir süredir aynı mevsime ait kıyafetleri giymekten sıkılmış hale gelmişken şimdi farklı kıyafetlere yeniden kavuşacak olmanın heyecanıyla dolup taşmalarıdır. Çünkü aslında her yeni mevsim, kadınlar için de yeni bir dolap ve yeni bir tarz demektir. Ancak yine de bazen güncel konular ve belki de özel hayatınızda yaşadığınız durağan dönemlerden dolayı bu heyecana kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz.

Hayatın hiç durmadan ilerlemesine ve zamanın bir şekilde akıp gitmesine hiçbirimiz engel olamayız. Ancak bazen bu ilerleyiş içerisinde, biz durabilir ve zamanı kendimiz için durdurabiliriz. Bu da şu demektir: devam eden bu hayatın bir süreliğine bizim için bir anlam ifade etmemesi. Her ne kadar bunun birden fazla sebebi olabiliyor olsa da genel anlamda bunun en büyük sebebi, uzunca bir süredir monoton bir yaşam tarzına sürüklenmiş olmamız ve bunun içerisinden çıkmanın birden fazla yolunu biliyor olsak da tam olarak nereden başlamamız gerektiğinden emin olamamamızdır. İşte tam da bu noktada sizlere çok güzel bir tavsiyemiz var:

Olmak istediğiniz kişi olmak için öncelikle olmak istediğiniz kişi gibi görünmeye ne dersiniz?

YENİLİĞE MERHABA

Yeni bir mevsim, yeni bir iş, bazen yeni kıyafetler ve bunun gibi listelenebilecek bir sürü yenilik kendimizi iyi hissetmeye başlamamız için çok güzel başlangıç noktalarını ifade eder. Her şeye sıfırdan başlayarak negatif gördüğümüz birçok şeyi düzeltmek belki de hayatımızdan çıkartmak bu başlangıç noktalarında her zaman daha kolay bir hal alır. İşte tam da bu sebepten mart ayı, hayatınızı güzelleştirmek ve kusursuz bir hayata adım atmak için muhteşem bir başlangıç noktasıdır. Çünkü Mart ayı, geride bırakacağınız bayatlamış bir mevsim ve beraberinde gelecek tertemiz bir baharı sizlere vadeder. Peki bu yeni mevsime nasıl bir giriş yapılmalı?

BAHAR AYININ GÖZDESİ TULUMLAR İLE IŞILDAYIN

Her zaman olduğu gibi yeni bir hayata başlamanın en tatmin ve motive edici adımı görünüşünüzü yenilemektir. Bunun için illa köklü bir değişikliğe gitmenize de gerek yoktur.

Mevsimlerin değişmesi ile beraber dolaplarda da büyük bir değişiklik meydana gelir. Kışlıkların kaldırılarak yerine baharlıkların ve yazlıkların yerleşmesi bunun en büyük örneklerindendir. İşte bu baharlık kıyafetlerin dolaplarda yerini alması ile beraber bizler de baharlık kıyafetleri giymeye başladığımız anda aslında büyük bir değişikliğe adım atmış oluruz.

Bahar mevsiminin gelişi ile geçtiğimiz bu baharlık kıyafetler arasında her kıyafetin kadınlar için özel bir yanı olduğu gibi bir kıyafet bu mevsim için pratikliği ile vazgeçilmez hale gelmiştir. Tulumlar.

BAHARLIK TULUMLAR

Tulumlar her mevsime göre ayrı ayrı kategorilendirilirler. Elbette ki bu kadar farklı çeşidi bulunan tulumlar mevsimsel kategoriler içerisinde de farklı gruplara ayrılırlar.

Baharlık Kısa Tulumlar

Baharlık tulumlar içerisinde en sevilenlerden olan kısa tulumlar sevildiği oranda maalesef tercih edilemeyen de bir tulum tipidir. Bunun sebebi bu tulumların modeli gereği bahar sonları ve yaz başları tercih edilmeye daha uygun olmasıdır. Ancak elbette ki bu açıdan da ayrı bir cazibesi bulunan kısa tulumlar, hiçbir zaman vazgeçilmeyen baharlık tulumlar arasında yer almayı başarır.

Baharlık kısa tulumlar dilenildiği takdirde içerisine uzun kollu ince bir bluz ve yine ince yapılı kilotlu çoraplarla kombinlenebilir. Ancak genellikle dar bir formda üretilen bu tulumlar bunun yapılması için pek elverişli değillerdir. Bu sebeple de bahar sonlarında en özgür halleriyle giyilmek için dolaplarınızda sizleri bekliyor olacaklardır.

Baharlık Geniş Tulumlar

Mevsim özellikleri sebebiyle hem soğuk hem de sıcağın bir arada hissedildiği bahar mevsiminde en sık tercih edilen tulumlar geniş ve ferah yapılı tulumlardır. Bunun sebebi fazlasıyla rahat olan geniş tulumların aynı zamanda giyen kişiye büyük de bir özgürlük alanı tanımasındandır. Yine aynı şekilde bu tulumların oldukça ferah bir yapıda olmasının sebebi birçok farklı kumaştan üretilebiliyor olmasından kaynaklanır. İçerisine uzun kollu ince bir bluz ile de kullanılabiliyor olması, bahar döneminde geniş tulumların sıklıkla tercih edilmesindeki bir başka etmendir.

Baharlık Dekolteli Tulumlar

Her mevsimde olduğu gibi elbette ki bahar döneminde de şık davetler ve mekanlara gitmemiz gerekir. Ve yine her mevsimde olduğu gibi bahar döneminin de kendisine ait şık kıyafetleri bulunur. Bu kıyafetler içerisinde kadınların kullanmaktan en çok hoşlandığı modeller genellikle baharlık dekolteli tulumlardan seçilir.

Baharlık dekolteli tulumları diğer şık tulumlardan ayıran en büyük özelliği, soğuk ve sıcak havanın bir arada yaşandığı bu mevsimsel dönemde, iki sıcaklık derecesine de uygun bir dekolteyi tek bir kıyafette buluşturabilmiş olmasıdır. Bu çoğu zaman tulumun alt kısmında kapalılığa gidildiğinde üst kısmından dekolte verilerek, üst kısmında kapalılığa gidildiğinde ise alt kısmından dekolte verilerek yapılır.
Etiketler: Blog
Mart 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR