MEKAN SEÇİMİNE GÖRE YILBAŞI KOMBİNLERİ

MEKAN SEÇİMİNE GÖRE YILBAŞI KOMBİNLERİ

YILBAŞI GECESİ NEREDE GEÇİRİLİR?

Aslında belirli bir kuralı olmasa da genellikle insanların kalabalık konserler, şık restoranlar, ışıldayan gece kulüpleri veya açık hava tiyatrolarına gittikleri bu gecede nereye gidilmesi gerektiği herkesin kendi içinde saklıdır. Çünkü anlamlar yükleyerek değerli kıldığımız bu özel geceyi geçireceğimiz yer de kendi içimizde çok değer verdiğimiz ve bizim için anlamı derin olan yerler olmalı. Bu yüzden sizler için belirli özellikleriyle tasvir edeceğimiz fakat tek bir yer olmak zorunda olmayan yılbaşı gecesinin anlamına değer katan mekanlardan ve bu mekanlara uygun kombin önerilerinden bahsedeceğiz.

YILBAŞI KOMBİNLERİ

Yılbaşı kombinlerini esas belirleyen şey gidilen yerin tavır ve tarzıdır. Bu tavır ve tarza uygun olarak giyinmek ortamda yabancı görünmemek için büyük bir önem arz ederken bir de yılbaşında bunu yapmak daha büyük bir önem taşıyacaktır.

Akşam Yemeklerinin Şık Restoranları

Şık bir restoranda şık bir akşam yemeği eşliğinde geçirilen yılbaşı akşamları ise ağır kıyafetleri kaldırmaya en müsait ortamlardır. Genellikle büyük salonları bulunan bu restoranlar adeta bir moda haftasını andıran görsel şölenlere imza atarlar. Detaysız bir bütünlük taşıyan elbiselerle beraber yüksek ve ince topuklu stilettoları tercih ederek hem zarafetinizi hem de asilliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

Yüksek Müzikli Eğlence Mekanları

Ve tabii ki eğlence mekanları veya ortamları yılbaşının vazgeçilmezlerinde her zaman ilk sıradadır. Eğlence mekanları yılbaşının da verdiği o mutlulukla herkesin normalde olduğundan daha mutlu olduğu ve enerjisini tam anlamıyla kullandığı yerlerdir. Bu yüzden de belki de yılbaşı kombinleri içerisinde en özgür alanı sunan ve herhangi bir kıyafetin hiçbir şekilde absürt olmadığı yerlerdendir. Ancak bu tarz mekanların da altın kurallarından birisi çok sıcak tutacak olan kıyafetlerden kaçınarak gitmenizdir. Çünkü harcanılan enerjiyle beraber zaten vücut ısınız olduğundan daha yüksek bir hale gelecektir. İşte bu yüzden böyle mekanlarda mümkün olduğunca sizi terletmeyecek açık kıyafetler tercih etmelisiniz. Ancak tabii ki sonrasında üşütmemek için yanınıza bir adet kaşe kaban almayı da unutmayın.

Büyük Şehrin Kalabalık Sokakları

Çoğu kişi yılbaşını samimi bir arkadaş ortamıyla beraber fakat sınırlarını kendilerinin belirleyeceği yerlerde geçirmek ister. Bu bazen bir restoran, bazen bir eğlence mekanı veya otel bazen de insan trafiğinin bir hayli kalabalık olduğu sokaklar olur. Yılbaşı gecesini sakin bir ortamda geçirmeyi planlayan kadınlar için fazlasıyla abartılı bir kombine veya rahatsız edecek derecede ağır kıyafetlere gerek yoktur. Bu yüzden eğer tercihiniz yılbaşını açık havada geçirmek olacaksa midi boy triko bir elbisenin altına giyeceğiniz spor ayakkabılarınız ve bu kıyafeti tamamlayacak olan bir kemer ile şişme mont desteğiyle yılbaşı için hazır olacaksınız.

Sessiz Sakin Deniz Kenarları

 

Denizin huzur veren dalga sesine anlam yükleyen kişilerdenseniz bildiğimiz tek şey hangi konseptte olursa olsun yılbaşını deniz kenarında geçirmek isteyeceğiniz. Ancak deniz kenarları planlarında kombininizde dikkat etmeniz gereken şeyler olur. Bunlardan en basit olanı uçuş uçuş elbise ve etekleri giyemeyeceğiniz kuralıdır. Yılbaşı saati gereği gece boyunca oturulacak planlardan oluştuğu ve gecenin ilerleyen saatlerinde de deniz kenarları fazla rüzgarlı olacağı için bu tarz mekanlarda alt üst takımlarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Etiketler: Blog
Aralık 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR