YAZIN RİTMİNİ YAKALAYIN

YAZIN RİTMİNİ YAKALAYIN

YAZ AYLARINA UYGUN KUMAŞLAR VE RENKLER

Yaz aylarının sıcak havalarını bertaraf etmek için öncelikle dikkat edilmesi gereken şey kıyafetlerin renkleridir. Sıcak havalarda olabildiğince açık renkler tercih edilmelidir. Çünkü koyu renkler güneşi soğurur ve hissedilen sıcaklığı daha da arttırır. Bu renk ayrımını çoğu zaman kış ve yaz renkleri olarak da görmüşsünüzdür.

Yaz Renkleri

-Yeşil, sarı, açık kahve, krem, beyaz, mavi, turuncu ve türevi renklerdir.

Ancak tabii ki de siyahtan ve koyu renklerden vazgeçemeyen kadınlar için de tek çözümün renkler olmadığını belirtmek gerekir. Yaz ayları için dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise mevsime uygun kumaş seçimleri olmalıdır. Çünkü kumaşlar gerçekten de mevsim şartları göz önünde bulundurulup buna göre tasarlandığı gibi mevsimlik kıyafetlerin dikiminde de bu durum göz önünde bulundurulur.

Yaz aylarında tercih etmeniz gereken kumaşları şu şekilde listeleyebiliriz:

- Şile bezi

- Keten

- Krep

- İpek

- Pamuklular

- Poplin

- Tülbent kumaşlar

Bu kumaşların ortak yanları ise şunlardır:

- Sıcak havalardan etkilenmeyeceğiniz bir incelik sunarlar.

- Oldukça sıcak havalarda bile terletmezler ve olası hastalık durumlarının önünü de kapatmış olurlar.

- Teninizin nefes almasını sağlayan bir geçirgenlik bulundururlar.

- Nemi içerisine hapsederek ferahlamanızı sağlarlar.

YAZ AYLARINDA NASIL GİYİNİLMELİ?

Öncelikle bizler Rue ailesi olarak kadınların en özgür tercihi olan bu alanda kimsenin kadınlar için belli kalıplar yaratmasını uygun bulmadığımız gibi aksine bu kalıpların yıkılmasından yanayız. Kim nasıl giyinmek isterse o şekilde giyinmeli ve kendi tarzını başları dik bir şekilde herkese göstermeli. Bu başlık altında ise naçizane önerilerimizden bahsederken bunların sadece sizin sağlıklı ve rahat bir yaz geçirmeniz için derlendiğini belirtip hemen yaza en çok yakışan ve sıcak havaları bertaraf edecek olan kıyafetlerden bahsetmeye geçiyoruz :) .

Elbiseler

Yaz aylarında kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan viskon içerikli elbiseler gerçekten de sıcaklardan uzaklaşmak için en doğru tercihlerden birisidir. Teninize tamamen nefes aldıran ve yaza uygun ince yapısıyla sıcaklığı minimuma indirir. Altına kombinleyeceğiniz hasır sandaletler veya son dönemlerde oldukça moda olan püsküllü terliklerle beraber tıpkı yaz gibi sizler de çiçek açacaksınız.

Etekler

Kombinleme konusunda kadınlara oldukça sınırsız bir alan sunan etekler bu kategoride tercih edilebilecek en yaratıcı kıyafetlerden birisidir. Hareket imkanını sınırlamaması ve şık duran sayısız formuyla herkesin kendine uygun olan en az bir model bulabileceği linen içerikli etekler yaz aylarında da serin kalmanızı sağlar.

Şortlar

Özellikle pamuklu kumaşlardan üretilen koton şortların gerek nem tutuculuğu ve gerekse de esneme imkanında dolayı sıcak havalardaki kurtarıcılığının tartışılması söz konusu bile olamaz. Etek ve elbiselere kıyasla hareketlerinizi kontrol etme zorunluluğundan da sizi kurtaran şortlar her yaz gibi bu yaz da vazgeçilmelerinizden birisi olacak.

Büstiyerler

Yaz aylarında sıcak havaların sizi normalden çok daha az etkilemesinin bir yolu da linen içerikli büstiyerlerdir. Serin tutan incecik kumaşıyla hafifliği doyasıya tadacağınız bu büstiyerler aynı zamanda bronzlaşmanız için de alternatif bir yoldur. Neredeyse en fazla model çeşitliliğinin olduğu büstiyerler, herkese uygun uygun en az bir tane model bulundurmasıyla da yaz aylarında sizi kararsızlıktan kurtaran joker parçalardan birisidir.
Etiketler: Blog
Ağustos 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR