EVDEN ÇIKMAK İÇİN 5 DAKİKADA HAZIR OLUN

EVDEN ÇIKMAK İÇİN 5 DAKİKADA HAZIR OLUN

Yaz yavaş yavaş da olsa en sonunda nihayet geldi. Havaların güzelleşmesi sezon tatillerinin de başlamasıyla birlikte biz de kendimizi dışarıya atmaya başladık. Ancak dışarı çıkmak istediğimiz zaman hazırlanmak bazen bir hayli zaman alıyor öyle değil mi? Biliyoruz. Ne giyeceğinize karar vermek bazen gerçekten çok zor olabiliyor. Üstelik kısıtlı bir zamanınız varsa ve hızlıca hazırlanmanız gerekiyorsa artık aklınıza kolaylıkla gelecek olan kombinler de aklınıza gelmez ve iyice telaşlanıp hiçbir şeye karar veremez hale gelebilirsiniz. İşte tam da böyle zamanlarda hazır ve o anki modunuza uygun bir kıyafet ile 5 dakikada hazırlanıp dışarıya çıkmanız aslında hiç de imkansız değil.

HIZLICA HAZIRLANMANIN PÜF NOKTALARI

Her ne kadar yaz aylarının gelmiş olması ile beraber sevdiklerimizle dışarıda daha fazla zaman geçirebilmek için bu sorunu çözmek istiyor olsak da aslında bu sorunun çözümünü hayatımıza uyarlamak her daim hızlıca hazırlanmamıza olanak tanıyacak ve pratiklik kazanmamızı sağlayacaktır. Bu sebeple bu yazıyı mümkün olduğunca hayatınızın geneline uyarlamanız size büyük bir avantaj olarak geri dönecektir. Peki hızlıca hazırlanmanın püf noktaları nelerdir?

Bunun için aslında fazla düşünmeye hiç gerek yok. Olabilecek en basit çözüm sizi sonuca ulaştıracak olan çözümdür.

  • Kıyafetlerinizi kendi içlerinde kombinleyerek dolaplarınızda hazır bir şekilde bekletmek dışarıya çıkmak istediğiniz zamanlarda hali hazırda kombinlenmiş ve giyilmeye hazır kıyafetlerinizin dolaplarınızda bulunmasını sağlar.

  • Kadınların dışarı çıkmak için başladıkları hazırlık süresinin çoğu saça ayrılır. Oysa aslında dışarısı için değil de kendiniz için hazırlanmanız en doğru olandır. Güne başlarken kendiniz için hazırlanıp tüm günü evde geçirecek olsanız bile dışarıdaymışsınızcasına bakımlı olmanız olası herhangi bir acil çağrıda da hızlıca üzerinizi değiştirerek dışarıya çıkmanıza olanak tanıyacaktır.

  • Tıpkı saç kadar makyaj da kadınların dışarı çıkarken ki olmazsa olmazlarındandır. Ve makyaj da yine saç kadar hazırlık sürecinin uzamasına sebep olan ve büyük zaman ayrılan bölümlerden birisidir. İşte bu yüzden saç için söylediklerimizin tamamının makyaj için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Başkaları için değil de kendiniz için yapacağınız günlük makyajınız hem gün içerisinde kendinizi daha iyi hissetmenizi hem de olası bir acil durumda hızlıca hazırlanarak evden çıkmanızı pratik bir hale dönüştürecektir.

Kısaca söylemek gerekirse hızlıca hazırlanarak saatler harcamış kadar bakımlı görünmeniz ve 5 dakika içerisinde dışarıya çıkmaya hazır olmanızın aslında en önemeli adımı kendinize değer vermenizden geçiyor. Toplumsal bir baskı ve yılları getirdiği alışkanlıklar ile yalnızca çevremiz için iyi görünmemiz gerektiğini zannetmek büyük bir yanılgıdır. Üstelik bu yanılgı yalnızca hayatımızdan süre çalmakla kalmaz, kendi özsaygımızın da zamanla azalmasına sebep olur. Bu yüzden her gününüzü kendinizi en güzel hissettiğiniz haliniz ile ve olabilecek en şık yere gidiyormuşçasına süslenerek geçirin.

DOLAPLARINIZDA HAZIR BULUNDURABİLECEĞİNİZ YAZLIK KOMBİN ÖNERİLERİ

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere hızlıca hazırlanarak dışarıya çabucak çıkmanın en temel adımı dolaplarımızda hazır kombinler bulundurmaktan geçer. Bunun için sahip olduğunuz kıyafetleri birbirleri ile eşleştirebilir, dolabınızda eksik olduğunu düşündüğünüz kıyafetleri de alışveriş yaparak tamamlayabilirsiniz.

Oversize T-shirt - Şort Kombini

Aşırı sıcak havalar nedeniyle kadınlar yaz aylarında en çok şort, etek ve elbiseleri tercih ediyor. Ancak bu kıyafetlerin sergilediği açıklığı dengelemek için iyi bir kombin gerekir. Yazın sık tercih edilen kombinlerinden olan oversize t-shirt ve şort kombini de bu kombinlerden biridir. Sizler de bu kombini dolaplarınızda hazır bulundurarak dışarı çıkmak istediğinizde hemen üzerinize geçirebilirsiniz.

Bol Pantolon - Crop Kombini

Son yıllarda büyük bir yükselişe geçerek skinny jeanleri sollayan bol pantolonlar bu yazın da en çok tercih edilen kıyafetlerinden birisi olacak. Ancak bu pantolonları bu kadar şık yapan esas şey croplarla beraber giyilerek kalıbının ve kesiminin ortaya çıkartılmasıdır. Sizler de bu yazın trendlerine uyum sağlamak isterseniz ve dolaplarınızda hazır bulunmasını istediğiniz kombinler arasında bol pantolonları düşünürseniz bu pantolonları croplar ile değerlendirebilirsiniz.

Biker Tayt - Baskılı Bluz Kombini

Biker taytlar son 5 yıldır hayatımıza girmiş olan taytlardır. Her ne kadar spor amaçlı çıkartılmış olsalar da farklı farklı boylarda yer alan bu taytlar kadınlar tarafından o kadar çok sevilmiştir ki yaşantımızın her alanında giyilmeye ve karşılaşılmaya başlanmıştır. Oldukça şık duran görüntüsünün yanında fazlasıyla da rahat olma avantajını taşıyan biker taytlar yaz aylarında tercih edilmek için fazlasıyla uygundur. Bu sebeple pratik ve şık bir kombin olarak biker taytlar ile birlikte baskılı bluzları dolaplarınızda hazır bir halde bulundurabilirsiniz.
Etiketler: Blog
Temmuz 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR